TRABZON / DERNEKPAZARI - Dernekpazarı İmam Hatip Ortaokulu

KIZ ÖĞRENCİLERİMİZ YÜZME KURSUNDA

KIZ ÖĞRENCİLERİMİZ YÜZME DERSLERİNE BAŞLADI.

Yüzme, kasları güçlendirir, sağlığı destekler ve vücut esnekliğini artırırken aynı zamanda stresi azaltmaya yardımcı olur. Bu fiziksel faydaların yanı sıra, suyun serinletici etkisi ve ritmik hareketlerin yatıştırıcı etkisi, zihinsel sağlığı güçlendirir ve motivasyonu artırır.

Su sporlarının sağlık ve eğlence dolu dünyasına adım atan gençlerimiz, yüzme becerilerini geliştirerek özgüvenlerini artırıyorlar. Yüzme derslerimizde öğrencilerimiz suya olan güvenlerini kazanırken aynı zamanda eğlenceli vakit geçiriyorlar. ‍️

Sağlıklı yaşam tarzını benimsemek ve özgüvenlerini geliştirmek isteyen gençlerimize destek olmak için buradayız!

Öğrencilerimizin yüzme derslerine destek veren İlçe Kaymakamımız Sayın Emre Akçay Bey'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar Osmanoğlu'na, okul idaremiz Murat Akpınar, Kamil Kahveci ve Temel Sezer'e, proje yürütücüsü öğretmenimiz Ercüment Açıcı'ya, Of Kapalı Yüzme Havuzu Müdürü Hamdi Bey'e, yüzme antrenörü Zeynep Özcan'a ve tüm havuz çalışanlarına öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

01-03-202401-03-202401-03-2024

Yayın: 01.03.2024 - Güncelleme: 01.03.2024 13:46 - Görüntülenme: 20